Verkoop cava en wijn

Je kan bij ons de lekkerste cava en wijn bestellen. Af te halen in Mechelen, Londerzeel, Bevel of Holsbeek. We leveren eind april of eind juni. Maar vraag gerust naar meer afhaalopties.

Bestellen kan via dit formulier

Nieuw: Geschenktrio: 1 fles witte, 1 fles rode, 1 fles bubbels voor 25 euro (ipv 27 euro)

CAVA Methode Traditionelle Duc de Foix 'Brut Nature'

9 euro

We selecteerden uit vele goede stalen deze `Duc de Foix Brut Nature'. Schenk hem zoals Champagne op ongeveer 6 graden als aperitief of als verfrissend en feestelijk glaasje met vrienden en laat u maar eens goed gaan, hij smaakt naar nog.

Rode wijn Terroir Cabernet Franc 2015
9 euro

'Cabernet Franc' is een druif die heel veel voorkomt in de Bordeauxstreek.. De Cabernet Franc die Luc Pirlet gebruikt in deze speciale cuvée 'Terroirs', is afkomstig van hoger gelegen wijngaarden in de streek van Limoux. Het is een uiterst verfijnde en gestructureerde rode wijn met prachtig rood en zwart fruit en een loepzuivere, intense smaak! Schenk deze knappe Cabernet Franc tussen zijn eerste en vierde jaar en iets frisser, op zo'n 16 à 17 graden. Prachtwijn!

Witte wijn Terroir Chenin Blanc 2015
9 euro

De druif 'Chenin Blanc' is misschien wel de meest veelzijdige druif. Het gaat van een droog tot weelderig zoet met alle tussenliggende halfdroge variaties. Deze van Luc Pirlet is een droge witte wijn die afkomstig is van hoger gelegen wijngaarden tegen de uitlopers van de Pyreneeën. Hij is fijn en complex en zijn volle smaak bevat veel fruitimpressies, heerlijk fris! Schenk hem best in zijn eerste of tweede jaar op zo'n graad of 10, heerlijk, een aanrader!


Gelieve het totaalbedrag van jouw bestelling over te schrijven op BE45 0018 5771 4189 op naam van Wim Schotsmans, met vermelding van je naam.

Pas dan is je bestelling definitief. We nemen contact met je op voor de levering.